Stöd till Projekt

Under 2014 ger Fyndet Secondhand ekonomiskt bidrag till projekt för Syriska och Irakiska flyktingar genom en organisation som heter OM Sverige. Projektet heter GE HOPP: Syrien / Irak och du kan läsa mer om detta projekt på följande länk:

http://www.omsverige.se/ge/ge-hopp-fond/syriska-flyktingar

Secondhand med kvalité

Fyndet säljer möbler som har en hög kvalité. Innan möbeln kommer till försäljning går vi noggrant igenom den. Alla tygsoffor och madrasser tvättas och trämöbler lagas av kunnig personal. Vi vill att våra kunder ska hitta möbler som är hela, rena och fräscha vilket vi också får mycket positiv respons för.

Hämtning och leverans

Fyndet kommer snabbt och smidigt hem till Er när ni beställer en hämtning. Oavsett om ni bor på Råslätt eller utanför erbjuder vi gratis hämtning. Vi kör givetvis också ut våra möbler som säljs till en liten kostnad.

Lokal och global hjälp

Fyndet är med vårt arbete med och hjälper på både lokal och global nivå. Lokalt arbetar vi ur ett miljöperspektiv och med vårt arbete minskar vi på ”sopbergen”. Globalt är vi med och hjälper ekonomiskt i projekt, bland annat i Afghanistan och Pakistan vilket är uppmuntrande för både oss som arbetar på Fyndet och våra kunder.