Om Fyndet

Fyndet Secondhand startade sin verksamhet 1998. Vi drivs av Råslätts Församlingsgemenskap som är ansluten till Svenska Alliansmissionen och Evangeliska Frikyrkan.

Fyndet har följande målsättningar med sitt arbete

  • Att stödja ett globalt hjälpprojekt
  • Att i samarbete med Vätterhem (Råslätts bostadsbolag) arbeta för ett fräschare och mer miljöinriktat bostadsområde
  • Att skapa arbetstillfällen på Råslätt
  • Att erbjuda kunder fina saker till förmånliga priser
  • Att skapa en mötesplats på Råslätt

OBS! Vi tar inte emot eller säljer några kläder

 

 

 

 

Secondhand med kvalité

Fyndet säljer möbler som har en hög kvalité. Innan möbeln kommer till försäljning går vi noggrant igenom den. Alla tygsoffor och madrasser tvättas och trämöbler lagas av kunnig personal. Vi vill att våra kunder ska hitta möbler som är hela, rena och fräscha vilket vi också får mycket positiv respons för.

Hämtning och leverans

Fyndet kommer snabbt och smidigt hem till Er när ni beställer en hämtning. Oavsett om ni bor på Råslätt eller utanför erbjuder vi gratis hämtning. Vi kör givetvis också ut våra möbler som säljs till en liten kostnad.

Lokal och global hjälp

Fyndet är med vårt arbete med och hjälper på både lokal och global nivå. Lokalt arbetar vi ur ett miljöperspektiv och med vårt arbete minskar vi på ”sopbergen”. Globalt är vi med och hjälper ekonomiskt i projekt, bland annat i Afghanistan och Pakistan vilket är uppmuntrande för både oss som arbetar på Fyndet och våra kunder.